Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A második körös műtét még várat magára

Sajnos a válogatottban még továbbra sem tudok szerepet vállalni, mivel a felépülésem jelenleg is tart. A klub edzésein azért már részt veszek, így lassan de biztosan újra formába fogok lendülni.

A hajbeültetésem kapcsán rengetegen észre vették és csodálják átváltozásom, több játékostársam is komolyan érdeklődik a beavatkozás kapcsán, hiszen az eredmény önmagáért beszél. Épp ezért biztosan benevezek majd egy második menetre, de erre legközelebb 2015 nyarán kerülhet sor.

A második műtétem után készül egy video interjú is velem, ahol megismerhetitek véleményemet a hajbeültetésről. ;-)

0 Tovább

2. hajbeültetésre készülve...

A vb-selejtezőben sajnos elvérzett a magyar válogatott :( A szlovénok elleni kvalifikációs párharc első mérkőzésén megsérültem, majd a vasárnapi, velenjei visszavágón még rá is sérültem a térdemre, így júniusban megoperálták. Előre láthatólag egy-másfél hónapig tart a gyógyulás, így sajnos a betervezett második körös hajbeültetésemet is le kellett mondjam a HairHungary klinikán.

0 Tovább

Fél évvel a hajbeültetés után

A HairHungary klinikán készült kontroll vizsgálat képei a hajbeültetés után 6 hónappal.

0 Tovább

Harsányi Gergely - Blog a hajbeültetésről

blogavatar

"A HairHungary klinikát választottam a hajátültetésem miatt és csak szuperlatívuszokban tudok beszélni a doktornőről és az asszisztenciáról is. A hihetetlen szakmai tudásuk és precizitásuk mellett a kedvességük és segítőkészségük fogott meg a legjobban."

Utolsó kommentek