Az első kontroll képei - Hajátültetés után

Kontrollvizsgálat a HairHungary Klinikán

Egy profil kép előlről - Hajátültetés után 1 héttel

Felső nézet - Hajátültetés után 1 héttel

Oldalról a prökök egy picit még azért látszódnak - Hajátültetés után 1 héttel

Hátúlról már semmi nem látszik - Hajátültetés után 1 héttel

0 Tovább

A műtét utáni első időszak

A műtét utáni 3-4 napot a hűvös, klimatizált lakásban töltöttem, mivel kinn 35 fok feletti hőmérséklet és napsütéses idő volt egész héten. Jól is esett a hűvös, mert a fejbőröm picit még "égett" a beavatkozástól. A doktornő egyébként is "kiadta parancsba", hogy kerüljem az izzadást, a meleget és fizikai terhelést legalább 2 hétig. Őszintén szólva a legnehezebben azt lehetett kibírni, hogy nem sportolhottam az első időszakban. Mondjuk a szervezetem ezért rendkívül hálás volt, hiszen az elmúlt 2 évben összesen nem jutott ennyi időm a pihenésre a sok világverseny, VB, Olimpia, klub- illetve válogatott mérkőzések és edzések miatt.

A beavatkozás miatt keletkezett sebek, pörkök leválása 4-5 nap után megindult, s másfél héttel a műtét után már szinte semmi nem látszott a fejbőrömön. Ezek után nyugodtan mentem el a családommal nyaralni.

0 Tovább

Harsányi Gergely - Blog a hajbeültetésről

blogavatar

"A HairHungary klinikát választottam a hajátültetésem miatt és csak szuperlatívuszokban tudok beszélni a doktornőről és az asszisztenciáról is. A hihetetlen szakmai tudásuk és precizitásuk mellett a kedvességük és segítőkészségük fogott meg a legjobban."

Utolsó kommentek