Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egyszerűen hihetetlen az átváltozásom

Nagyjából 3 éve még nem igazán voltam tisztában, hogy hogyan is működik a hajbeültetés, csupán csak azzal, hogy a tükörben megpillantva a magas homlokomat, nekem is érdemes lenne elgondolkodnom rajta.:)

Első alkalommal Rozovics Tamás keresett meg a HairHungary Klinikától, hogy mi lenne ha beszélgetnénk az eljárásról. Egy barátom is hitelesen tudott nekem erről mesélni, hiszen korábban neki is a HairHungary végezte a hajbeültetését és nagyon jól sikerült. A honlapon is tájékozódtam, ismert személyek interjúját néztem meg és hamar eldöntöttem, hogy belevágok. Nagyon jó döntésnek bizonyult, ami az egész további életemre pozitív hatással lett.

Ismerősök, ismeretlen emberek állítanak meg lépten-nyomom, hogy hogyan lett ilyen hajkoronám, holott nemrég már a fejtetőmet is napkrémmel kellett védeni :-)

Két hajbeültetésen vagyok túl és visszanézve a korábbi fotókat, egyszerűen hihetetlen látni, hogy a 2012-es londoni nyári olimpián mennyire nem volt már hajam...

hajbeültetés hairhungary harsányi gergely

Harsányi Gergely a 2012-es londoni Olimpia bronzmérkőzésén

Most pedig jó érzés, hogy újra zselézhetem, és nem csak egyféle fazont vághat a fodrászom, no és persze a kislányom elől is meghúzhatja már a hajam :-) és még sorolhatnám a pozitív hozományait...

hajbeültetés hairhungary harsányi gergely

Hajbeültetés után

Szerintem a 3 havonta készített fotók önmagukért beszélnek, a változás szemmel látható, s ezért tényleg nagyon hálás vagyok a HairHungary csapatának

2 Tovább

Lassan itt a végeredmény

Hajbeültetés után 8 hónappal, a HairHungary Klinika kontrollvizsgálatán

hajbeültetés után hairhungary

hajbeültetés után hairhungary

hajbeültetés után hairhungary

hajbeültetés után hairhungary

0 Tovább

4 hónappal a 2. hajbeültetés után

Kontrollvizsgálat a HairHungary Klinikán

Harsányi Gergely hajbeültetése

Harsányi Gergely hajbeültetése

Harsányi Gergely hajbeültetése

0 Tovább

2. műtét után 2 hónappal

Az első műtéthez hasonlóan a forgatókönyv szinte ugyanaz. A beültetett hajszálak szép lassan kihullannak, mely után helyükön a regenerációt követően előbújnak a friss hajszálak.

A HairHungary KIinikán készül kontroll fényképek

Harsányi Gergely hajbeültetése

Harsányi Gergely hajbeültetése

Harsányi Gergely hajbeültetés után 2 hónappal

0 Tovább

Csodás munka, maximális bizalom

Az első hajbeültetésem 2 évvel ezelőtt fantasztikusan sikerült, mindenki el volt halva, hogy mekkora változáson ment át a fejtetőm, visszanézve a korábbi képeimet igazi hajkoronám lett :-)

A második hajbeültetésem egy évet tolódott, hiszen tavaly a kézilabda válogatottban megsérült a térdem és épp aznap műtötték, amikorra a hajbeültetés is ütemezve volt. A Hairhungary klinika viszont nagyon megértő volt, s megbeszéltük, hogy ezen a nyáron pótoljuk a beavatkozást.

hajbeültetés hairhungary klinika hajbeültetés műtét harsányi gergelyHajbeültetés előtt és utána

Érdekes, hogy a második hajbeültetés előtt egyáltalán nem izgultam, tudtam mire számíthatok és már vártam, hogy belekezdjünk. Az időpontválasztás jól sikerült, hiszen a válogatottal idő előtt kivívtuk a 2016 januári lengyelországi Európa-bajnokságon való indulás jogát, így az új szövetségi kapitány, Talant Dujsebajev az idősebb játékosoknak jutalomból 2 héttel több nyári szabadságot adott. Klubcsapatommal, a Grundfos Tatabánya KC-val pedig miután kiharcoltuk szoros csatában a bronzérmet a Csurgó csapata ellen, szintén megkezdtük nyári szabadságunkat. Ezért már június 4-5-ére előrehozhattuk a hajbeültetés időpontját.

hajbeültetés hairhungary klinika hajbeültetés műtét harsányi gergely

A doktornő által kért laborleletemet a műtét előtt 1 héttel korábban elküldtem, amin szerencsére minden rendben volt, így nem volt kizáró ok, hogy 4-én reggel fél 8-kor már a bejárati ajtó előtt várjam, hogy induljon a nap. 8 órakor átbeszéltük, hogy aznap mi várható, készült néhány fotó a már 2 éve feljavított hajkoronámról, melytől 10 perccel később meg is szabadítottak egy 0,1-es hajnyíró géppel.

9 óra körül megkezdődött a 2. Nagy Hadművelet, közben pedig Nagybátyámtól megkaptam a HAJ-RÁ rövid bíztató sms-t. Ismét hason kezdtünk, néhány érzéstelenítő szurival, amiből 4-5 érzékenyebb szúrást éreztem, utána viszont már csak annyit, hogy a tarkómon dolgoznak. A hangulat a Doktornő és a 2 szintén nagyon kedves asszisztens hölgy között egész nap remek volt, sokat beszélgettünk, már amikor épp nem a telefonomat bütyköltem, vagy szunditottam bele a kezelésbe.

Délben egy remek 3 fogásos ebédet kaptam, ami után jól lakva, teli pocakkal megkezdtük a délutáni hajbeültetést. Hiszen délelőtt amikor hason voltam, a tarkómon lévő hajas területről szedték ki a graftokat, amit aztán az asszisztensek mikroszkóp alatt mértani pontossággal szétválogattak. Délután is szintén az a néhány szuri volt csak kellemetlen, amig nem hatott az érzéstelenítés. Doktornő szépen megrajzolta előtte az új hajvonalat, megegyeztünk abban hogy csak kicsit hozza elől lejjebb, inkább az eddigi részek sűrítésére helyezi a hangsúlyt.

Mivel eddig is csodás munkát végzett rajtam, ezért most is maximálisan megbíztam benne és hallgattam rá. Szép is lett az eredmény újra! 18 óra körül fejeztük be az első napot, a tavalyihoz képest sokkal türelmesebben viseltem, hiszen tudtam milyen folyamatok következnek és a hangulat is oldottabb volt, így hogy már ismertük egymást a team-mel és sokat sztoriztunk. Este még időben hazaértem hála Istennek a kislányom fürdetésére, így nyugodtabban tértem nyugovóra. 1 kataflánnal és a fejem alatt egy lepedővel feküdtem le, hogy ne vérezzem össze a párnát. Ahhoz képest jól aludtam, s reggel 6 kor elindultam Tatabányáról Pestre a Pasaréti úti rendelőbe.

hajbeültetés hairhungary klinika hajbeültetés műtét harsányi gergely

Ez a nap sokkal gyorsabban pörgött, hisz a Doktornő elmondása szerint olyan helyen dolgozott a fejtetőmön, ami könnyebben kezelhető volt. Kb 6000 hajszál került beültetésre a 2 évvel ezelőttihez hasonlóan, s az eredmény még jobb lett mint gondoltam. A fejtetőmet mindenhol haj fedi,ráadásul sűrűn:) Ami szembetűnő volt a 2 évvel ezelőtti beavatkozáshoz képest, hogy a fejem alig dagadt be az injekciók miatt, s az a pici ödéma is pár nap alatt eltűnt. Fájdalmat már másnap se éreztem, aludni is jól tudtam.

Az 1 hetes kontrollon Doktornő is büszkén nézett remekművére, amelyet a fejem búbjára álmodott meg:) Az asszisztens hölgyeknek is megköszöntem mégegyszer, hogy ilyen türelemmel voltak felém a 2 nap folyamán.

Most 2 hét telt el, 6 napot Nyíregyházán a szülőknél, rokonoknál töltöttünk el, ami nagyon jól esett egy hosszú, de sikeres szezon után. Jelen pillanatban a mozgás hiányzik a legjobban, de a doktornő hétfőtől ahhoz is zöld utat adott, így már újra kerek a világ:)

Folyt. köv.!

> További képek a hajbeültetésemről

0 Tovább

2. hajbeültetésre készülve...

A vb-selejtezőben sajnos elvérzett a magyar válogatott :( A szlovénok elleni kvalifikációs párharc első mérkőzésén megsérültem, majd a vasárnapi, velenjei visszavágón még rá is sérültem a térdemre, így júniusban megoperálták. Előre láthatólag egy-másfél hónapig tart a gyógyulás, így sajnos a betervezett második körös hajbeültetésemet is le kellett mondjam a HairHungary klinikán.

0 Tovább

Fél évvel a hajbeültetés után

A HairHungary klinikán készült kontroll vizsgálat képei a hajbeültetés után 6 hónappal.

0 Tovább

1 hónappal a hajbeültetés után

A HairHungary klinikán készült fényképek az 1 hónapos kontrollvizsgálat során.

0 Tovább

Az első kontroll képei - Hajátültetés után

Kontrollvizsgálat a HairHungary Klinikán

Egy profil kép előlről - Hajátültetés után 1 héttel

Felső nézet - Hajátültetés után 1 héttel

Oldalról a prökök egy picit még azért látszódnak - Hajátültetés után 1 héttel

Hátúlról már semmi nem látszik - Hajátültetés után 1 héttel

0 Tovább

A műtét

Június 18-án kedd reggel 8 órára értem a HairHungary klinikára. Kedves fogadtatásban volt részem. A Doktornő először elbeszélgetett velem, hogyan is fog zajlani a hajbeültetés, majd az asszisztensnők levágták olyan rövidre a hajamat, amilyen legalább 10 éve nem volt már :) Annyi előnye rögtön volt, hogy a nagy melegben kényelmes a viselete. Aztán néhány fotóval megörökítették az immár régi hajformámat.

harsányi gergely hairhungary hajátültetés műtét graftok   harsányi gergely hairhungary hajátültetés műtét graftok

A klinikán kedves fogadtatásban volt részem (kattints a képekre, a nagyításhoz)

harsányi gergely hairhungary hajátültetés műtét graftok9 óra körül elkezdődött a 2 napos beavatkozás. Először hason kellett feküdöm kb. 2 órán keresztül, néhány enyhe tűszúrást éreztem, aztán elzsibbadt a fejem és utána már csak azt éreztem, hogy dolgoznak rajta. Közben üzeneteket váltottam a családommal és barátaimmal, beszélgettünk a doktornővel, kifaggattam, hogy éppen mi történik. Elárulta, hogy ő egy speciális módszerrel meglazítja a graftokat (ami megtudtam hogy a hajhagymákat jelenti), ezután az asszisztens hölgy kiszedte a meglazított graftokat. Amikor 1-2 órát az oldalamon kellett feküdnöm még el is szundítottam, ami jól esett, mert reggel korán keltem.

A délelőtt folyamán finom ebédet rendeltek nekem, amit nagyon nyugodtan az egyik klimatizált szobában fogyasztottam el. Jól is jött ez a kis pihenés, mert folytattuk a napot a délutáni hajbeültetéssel, amikor is a délelőtt kiszedett, majd kiválogatott és hűtve tartott graftokat beültették előre. Doktornő 3 vonalat is húzott a fejemen, hogy elöl milyen hajvonalat szeretnék és én az ő tanácsára támaszkodva választottam ki a legjobbat. Először most is csak néhány tűszúrást éreztem, aztán megint elzsibbadt a fejem a célterületen és fel is lélegeztem, mert innentől kezdve már könnyebbé vált a nap. Egyrészt már ülni lehetett, másrészt kiválaszthattam filmeket, amit nagyon kényelmesen műtét közben a fotelból nézhettem.

Délután éreztem egy kis nyomást a fejemben, de tudom, hogy ez a fejemen végzett műveletek miatt normális és estére sokkal jobb lett. 6 óráig tartott a beavatkozás, kaptam egy kötést arra a részre ahonnan a graftokat kivették, megkaptam az instrukciókat és a tablettákat estére, majd hazaindultam. Azt hittem nem fogok tudni aludni éjszaka, de amint bevettem a fájdalomcsillapítót, nemsokára álomba is merültem.

harsányi gergely hairhungary hajátültetés műtét graftok

A műtét első fázisa a graftok meglazítása és kivétele

A második nap is korán indult, s szinte ugyanez volt a forgatókönyv, talán annyi különbséggel, hogy a délutáni beavatkozás során úgy elaludtam, hogy észre sem vettem, hogy a teljes stáb kiment kávészünetre és levegőzni. Csak amikor felébredtem, akkor árulták el nevetve, amit én alig akartam elhinni, hogy én mindezt átaludtam.

Amikor 6 óra körül leszálltam az ágyról és belenéztem a tükörbe, nagyon elégedett voltam, hiszen nagyobb szép vonala volt a hajamnak és sokkal sűrűbben látszódtak a kis hajszálak, mint az előző napokban.

A műtét után elköszöntem a nagyon kedves doktornőtől és asszisztens hölgyektől, akik türelemmel és nagy szakértelemmel vettek körül egész nap, nagyon hálás vagyok nekik. Este hazavezettem és újra- de immár nyugodtabban, hogy túl vagyok a beavatkozáson- álomba merültem.

> További képek a műtétről

Folytatás hamarosan...

0 Tovább

Harsányi Gergely - Blog a hajbeültetésről

blogavatar

"A HairHungary klinikát választottam a hajátültetésem miatt és csak szuperlatívuszokban tudok beszélni a doktornőről és az asszisztenciáról is. A hihetetlen szakmai tudásuk és precizitásuk mellett a kedvességük és segítőkészségük fogott meg a legjobban."

Utolsó kommentek